Tolgahan Sayışman Oglu / Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi'nin oğlu Efehan bir ... : Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti.

Tolgahan Sayışman Oglu / Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi'nin oğlu Efehan bir ... : Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti.. Kadıköy i̇ntaş lisesi ve doğuş üniversitesi i̇şletme fakültesi'nden mezun oldu. Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi oğullarına 'efehan' ismini koymuşlardı. 2017 yılında evlenen tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin bebekleri efehan, 5 mayıs'ta dünyaya gelmişti. İki günlük hastane kontrolünde kalan almeda abazi ve oğlu efehan, önceki akşam altunizade'deki bir özel hastaneden taburcu oldu. İkinci kez baba olmaya hazırlanan tolgahan sayışman, doğum gününde eşi almeda abazi'nin kendisine hazırladığı sürpriz ile resmen şok geçirdi!

Almeda abazi ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu tolgahan sayışman, sosyal medya hesabında oğlu efehan'ın doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Yeni dizisi şampiyon ile sevenlerinin karşısına çıkan tolgahan sayışman'ın dizideki oğlunu, öz oğlu efehan canlandırmıştı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi çiftinden sevindiren haber geldi. Başarılı oyuncu tolgahan sayışman ve meslektaşı almeda abazi 13 şubat'ta yurt dışında dünyaevine girdi. Tolgahan sayışman'ın oğlu ameliyat oldu.

Tolgahan Sayışman Canlı Yayında Çıkma Teklifi Aldı - Magazin
Tolgahan Sayışman Canlı Yayında Çıkma Teklifi Aldı - Magazin from foto.haberler.com
Kadıköy i̇ntaş lisesi ve doğuş üniversitesi i̇şletme fakültesi'nden mezun oldu. 38 yaşındaki oyuncu, oğlu ile çekildiği kareyi bu notla paylaştı. Tolgahan sayışman'ın oğlu ameliyat oldu. Kendisi gibi oyuncu olan almeda abazi ile mutlu bir evlilik sürdüren tolgahan sayışman, oğlu efehan'ın 1. Oyuncu tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin, haftasonu oğulları efehan dünyaya geldi. Almeda abazi ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu tolgahan sayışman, sosyal medya hesabında oğlu efehan'ın doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi oğullarına 'efehan' ismini koymuşlardı. Sayışman, oğlu ile çektirdiği bir fotoğrafı merak edenler için sosyal medya hesabından yayınladı.

Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi oğullarına 'efehan' ismini koymuşlardı.

Kadıköy i̇ntaş lisesi ve doğuş üniversitesi i̇şletme fakültesi'nden mezun oldu. 17 aralık 1981, i̇stanbul), türk televizyon, sinema oyuncusu ve model. Bebeklerinin kafasında dermoid kist bulunduğu ortaya çıktı. İki günlük hastane kontrolünde kalan almeda abazi ve oğlu efehan, önceki akşam altunizade'deki bir özel hastaneden taburcu oldu. 29 ekim 2020 perşembe saat: Tolgahan sayışman'ın oğlu ameliyat oldu. Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını açıklayan baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri aldı. .ve tolgahan sayışman oğlu haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. İlk anneliğini yaşayan almeda abazi ise geçtiğimiz aylarda babasıyla kamera karşısına geçen oğlu için oğluma nazar değdi diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Tolgahan sayışman rolü için bir yıl boyunca haftanın 5 günü boks dersleri aldı. Yeni dizisi şampiyon ile sevenlerinin karşısına çıkan tolgahan sayışman'ın dizideki oğlunu, öz oğlu efehan canlandırmıştı. Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör fırat böl. Sayışman, oğlu ile çektirdiği bir fotoğrafı merak edenler için sosyal medya hesabından yayınladı.

İlk anneliğini yaşayan almeda abazi ise geçtiğimiz aylarda babasıyla kamera karşısına geçen oğlu için ?oğluma nazar değdi diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. 1,5 yaşına giren oğlu efehan'ı, hem kendisine hem de annesi almeda abazi'ye benzettiğini söyleyen sayışman ufak bir sitemde de bulundu. Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti. Tolgahan sayışman rolü için bir yıl boyunca haftanın 5 günü boks dersleri aldı. Tolgahan sayışmanın oğlu ile ilgili tüm haberleri ve son dakika tolgahan sayışmanın oğlu haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Tolgahan Sayışman Canlı Yayında Çıkma Teklifi Aldı - Magazin
Tolgahan Sayışman Canlı Yayında Çıkma Teklifi Aldı - Magazin from foto.haberler.com
İlk anneliğini yaşayan almeda abazi ise geçtiğimiz aylarda babasıyla kamera karşısına geçen oğlu için oğluma nazar değdi diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Tolgahan sayışman oğlu efehan'ın fotoğrafını paylaştı ve dua etti. Oyuncu tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin, haftasonu oğulları efehan dünyaya geldi. 29 ekim 2020 perşembe saat: Show tv'de yayınlanan şeref sözü dizisinde rol alan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan'la paylaşımı dikkat çekti. Yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. İlk anneliğini yaşayan almeda abazi ise geçtiğimiz aylarda babasıyla kamera karşısına geçen oğlu için ?oğluma nazar değdi diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Geçtiğimiz yıl oğulları efehan sayışman'ı kucaklarına alan tolgahan sayışman ile almeda abazi sayışman şu sıralar koronavirüs tedbirleri nedeni ile evde vakit geçiriyor.

Tolgahan sayışman oğlu efehan'ın fotoğrafını paylaştı ve dua etti.

#tolgahansayışman #sondakikamagazin #ünlüler #magazinhaberleri ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın. İkinci kez baba olmaya hazırlanan tolgahan sayışman, doğum gününde eşi almeda abazi'nin kendisine hazırladığı sürpriz ile resmen şok geçirdi! Türk televizyon, sinema oyuncusu ve model. Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör fırat böl. Tolgahan sayışman tam adı ile turgut tolgahan sayışman, (d. Corona virüs nedeniyle bir süredir evden çıkmayan tolgahan sayışman, eşi ve oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Habertürk'ten akif yaman'ın haberine göre; Tolgahan sayışman oğlu efehan'ın fotoğrafını paylaştı ve dua etti. 38 yaşındaki oyuncu, oğlu ile çekildiği kareyi bu notla paylaştı. 17 aralık 1981, i̇stanbul), türk televizyon, sinema oyuncusu ve model. Oyuncu tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin, haftasonu oğulları efehan dünyaya geldi. Tolgahan sayışman ile almeda abazi çifti 2017 yılında evlenmişlerdi. Merhaba, 30 ocak 2020 tarihinde yaşam kategorisinde makaleci tarafından oluşturulan tolgahan sayışman'ın oğlu efehan sayışman kapak oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz.

Geçtiğimiz yıl oğulları efehan sayışman'ı kucaklarına alan tolgahan sayışman ile almeda abazi sayışman şu sıralar koronavirüs tedbirleri nedeni ile evde vakit geçiriyor. Şeref sözü'nün başrolü ve cihan adabeyli'si tolgahan sayışman açıkladı: 38 yaşındaki oyuncu, oğlu ile çekildiği kareyi bu notla paylaştı. Almeda abazi ile tolgahan sayışman, 2017 yılında los angeles'ta evlendi. İlk kez oğlunun yüzünü gösterdiği fotoğrafın altına kelimelerin kifayetsiz kaldığı an notunu düştü.

Tolgahan Sayışman'ın paylaşımına beğeni rekoru ...
Tolgahan Sayışman'ın paylaşımına beğeni rekoru ... from i.sacitaslan.com
29 ekim 2020 perşembe saat: #tolgahansayışman #sondakikamagazin #ünlüler #magazinhaberleri ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın. Şeref sözü dizisinde canlandırdığı cihan adabeyli karakteriyle ekranlara geri dönen tolgahan sayışman kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz yıl oğulları efehan sayışman'ı kucaklarına alan tolgahan sayışman ile almeda abazi sayışman şu sıralar koronavirüs tedbirleri nedeni ile evde vakit geçiriyor. İlk anneliğini yaşayan almeda abazi ise geçtiğimiz aylarda babasıyla kamera karşısına geçen oğlu için ?oğluma nazar değdi diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi çiftinden sevindiren haber geldi. Türk televizyon, sinema oyuncusu ve model. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman ve arnavut asıllı model eşi almeda abazi'nin oğulları dünyaya geldi.

Türk televizyon, sinema oyuncusu ve model.

İlk anneliğini yaşayan almeda abazi ise geçtiğimiz aylarda babasıyla kamera karşısına geçen oğlu için oğluma nazar değdi diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Corona virüs nedeniyle bir süredir evden çıkmayan tolgahan sayışman, eşi ve oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Şeref sözü adlı dizinin çekimlerinin tam gaz devam ettiğini belirten tolgahan sayışman, yayınlanan fragmanın çok beğenildiğini söyledi. Sayışman'a, usta oyuncu erdal özyağcılar eşlik ediyor. 2017'de los angeles'ta evlenen almeda abazi ile tolgahan sayışman, 2019 yılında ise efehan'ı kucaklarına almıştı. Tolgahan sayışman oğlu ile ilgili 3 haber listeleniyor. Türk televizyon, sinema oyuncusu ve model. Tolgahan sayışman'ın oğlu 2 yaşında. Almeda abazi ile tolgahan sayışman, 2017 yılında los angeles'ta evlendi. Yeni dizisi şampiyon ile sevenlerinin karşısına çıkan tolgahan sayışman'ın dizideki oğlunu, öz oğlu efehan canlandırmıştı. 29 ekim 2020 perşembe saat: Tolgahan sayışman rolü için bir yıl boyunca haftanın 5 günü boks dersleri aldı. Kadıköy i̇ntaş lisesi ve doğuş üniversitesi i̇şletme fakültesi'nden mezun oldu.

Sayışman'a, usta oyuncu erdal özyağcılar eşlik ediyor tolgahan sayışman. Başarılı oyuncu tolgahan sayışman ve meslektaşı almeda abazi 13 şubat'ta yurt dışında dünyaevine girdi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook